Zaprtje

Zaprtje je dokaj pogost problem z odvajanjem blata. Gre za neredno odvajanje (včasih tudi po več dni), za težavno odvajanje majhnih količin blata, pri katerem se oseba muči in napenja, da sploh kaj odvede. Pri zaprtju ima oseba lahko bolečine v trebuhu, včasih tudi v danki, pojavljajo se stanja napihnjenosti v trebuhu, krči, lahko je to razlog za hemoroide itn.

Razlogi za zaprtje so različni: uživanje hrane, ki je siromašna z vlakninami, premajhna vsakodnevna doza popite tekočine (vode), preskop odziv telesa na izločanje blata, blato se tako v danki osuši in otrdi, kar še dodatno otežuje izpraznitev črevesja, premajhna telesna aktivnost, dolgotrajno ležanje v bolniški postelji, prekomerno uživanje alkoholnih pijač in kavnih napitkov, ki še dodatno dehidrirajo telo, nepravilno delovanje ščitnice (hipotiroidizem), izbočenje sluznice v debelem črevesu (divertikuloza), jemanje zdravil, ki vsebujejo aluminij in kalcijev karbonat, npr. antidepresivi in antacidi, itd. Ne smemo pa pozabiti vseh vrst psiho-fizičnega stresa, ki destruktivno deluje na množico pomembnih fizioloških procesov – tudi na prebavo.

Zaprtje je za organizem izredno neprijetno in negativno stanje. Zastajanje blata, plinov in drugih odpadnih presnovnih snovi, ki bi sicer morale čim prej iz telesa, sedaj z »ujetostjo« v črevesju vstopajo v krvni obtok in s svojo toksičnostjo zastrupljajo celoten organizem. Dobra prebava je polovica zdravja.

Zgoraj našteti simptomi zaprtja pa obenem govorijo, da je prišlo do destabilizacije bioenergetskega sistema in do porušenja imunskega sistema, ki ne deluje več v okviru svojih maksimalnih zmožnosti.

energoterapija-bioquantum-deluje-na-zaprtje-odlicno

Z energoterapijo Bioquantum učinkovito pomagamo, ko gre za zaprtje.

Z energoterapijo Bioquantum delujemo na imunski sistem in pospešimo krvno in limfno cirkulacijo. Z biofotonskim obsevanjem stimuliramo področje trebuha, da zbudimo peristaltiko. Organizem se odzove relativno hitro (včasih že v pol ure) in uspe blato izločiti. Včasih pa je za uspešno odpravo zaprtja treba z energoterapijo vztrajati več dni. Ko se črevo izprazni, še ne pomeni, da se zaprtje ne bo ponovilo. Zato energoterapevti z indukcijo biofotonske plazme vplivamo na klientovo koherentno polje in preko njega na prebavne organe tako, da jih vibracijsko (informacijsko) uskladimo. Z energijskim postopkom sprožimo procese samoregulacije in ponovno vzpostavljamo homeostazo, s čemer dosežemo, da odslej biokemični procesi in fiziološke funkcije zopet normalno funkcionirajo. Prebava se končno spet uredi. Opomba: Za optimalne rezultate je včasih potrebno energoterapijo ponoviti (v razmaku štirinajstih dni do enega meseca).

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.