Diabetes / Sladkorna bolezen

Diabetes ali diabetes mellitus, v žargonu poznan pod imenom sladkorna bolezen, spada v skupino metaboličnih bolezni. Zanjo je značilna povišana raven glukoze v krvi, ki je dejansko odraz pomanjkanja hormona inzulina v krvi. Inzulin je odgovoren za presnavljanje ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Poznamo več vrst te bolezni: diabetes tip 1 (ena), diabetes tip 2 (dve), diabetes v času nosečnosti (gestacijski diabetes), itd.

Simptomi sladkorne bolezni (diabetesa) se kažejo kot povečano izločanje vode oziroma povečano uriniranje (poliurija), posledica tega pa je povečana žeja (polidipsija). Težave, ki nastanejo ob sladkorni bolezni, so lahko zelo različne. Dolgotrajnejše stanje povišane koncentracije sladkorja v krvi, lahko pripelje do poslabšanja vida (zaradi sprememb v obliki očesne leče – retinopatija), v najhujših primerih celo do slepote. Pri hudem porušenju homeostaze v telesu, lahko pride do ketoacidoze (presnovne acidoze). Simptomatika se tu kaže v vonju sape po acetonu. Prizadeti hitro in globoko diha, občuti slabost, sili ga na bruhanje, vse to lahko spremljajo tudi bolečine v trebuhu in spremembe v počutju (pojavljata se razdražljivost ali otopelost). Oseba, ki ima diabetes ima lahko pri hoji tudi občutek nestabilnosti (po pričevanju bolnikov gre za nekakšen občutek, kot da bi hodili po vati).

Z energoterapijo »Bioquantum« lahko učinkovito pomagamo sladkornim bolnikom, ne glede na obliko ali tip sladkorne bolezni.

Energoterapija Bioquantum je kvantno-holistični postopek, v katerem induciramo bio-fotonsko plazmo in jo usmerjamo v destabilizirano (deformirano) koherentno polje obolelega organizma. Energijski postopek v klientovem energijskem polju povzročijo fino vibracijsko uskladitev z izvorno vibracijo, kar v njegovem organizmu sproži procese samoregulacije vseh življenjsko pomembnih sistemov in vzpostavlja homeostazo – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Z dodatno energijsko obdelavo vseh pomembnih energijskih centrov vzpodbudimo delovanje imunskega sistema in okrepimo splošno odpornost organizma. Z neposrednim biofotonskim »obsevanjem« trebušne slinavke sprožimo naravne proces njene regeneracije – popravljati se začnejo njenih biokemični procesi in fiziološke funkcije, ki so ključni pri presnavljanju sladkorja.

Kakšne so izkušnje sladkornih bolnikov z energoterapijo Bioquantum?

Trebušna slinavka je zelo odzivna na energoterapijo. V vseh štirih dneh, kolikor traja en cikel energoterapij, pa tudi po zaključku energoterapij, se količina sladkorja v krvi spreminja. Spremljanje (merjenje) ravni sladkorja v krvi je te štiri dni, kolikor traja en terapevtski cikel, še bolj nujno zapovedano. Prvi dan (ali celo dva) organizem odreagira s povečanjem ravni sladkorja, sredi drugega dne, ali pa tretji dan, pa raven lahko hitro in dramatično pade (nevarnost kolapsa), zato mora biti pacient na to pripravljen. Raven glukoze v krvi pade na 1 – 3 nmol/l. Že po štirih dneh pa se občutno izboljšujejo tudi druga spremljajoča moteča stanja, kot so na primer motnje vida, utrujenost, nestabilna hoja itd..

diabetesDelovanje energoterapije Bioquantum na diabetes (sladkorno bolezen) nima nikakršnih nezaželenih stranskih učinkov, še manj je mogoče, da bi z energoterapijo kakorkoli delovali v škodo obolelega. Učinki energoterapije so hitri, vidni, pozitivni in blagodejni. Stanje bolezni se začne zelo hitro in bistveno izboljševati. Z vztrajnostjo in cikličnim ponavljanjem energoterapij lahko pri odpravljanju sladkorne bolezni (diabetesa) dosežemo izjemne rezultate.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (z izvajanjem procedur t.i. kvantne teleportacije), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

 

Comments are closed.