Revmatoidni artritis

Uradna medicina ne pozna vzrokov za nastanek revmatoidnega artritisa. Diagnoza za revmatoidni artritis temelji na klinični sliki, rentgenskih posnetkih in laboratorijskih izvidih. Ključno vlogo pri napredovanju te bolezni ima »avtoimunost«. Naš imunski sistem je zapletena organizacija celic (teles in antiteles), ki je namenjen iskanju in uničevanju patogenih organizmov oziroma »tujkov«, ki nam škodujejo. Ko imunski sistem začne napadati naše lastne celice in telesna tkiva, »misleč«, da napada tujke, govorimo o avtoimuni bolezni.

Revmatoidni artritis se pojavlja pri 1% svetovnega prebivalstva. Zboli lahko vsakdo, tudi otroci in starejši. Trikrat pogostejši je pri ženskah.

Revmatoidni artritis primarno napada sklepe in sklepne obloge, lahko pa tudi kosti, kite in vezi okrog sklepov. Vse to povzroča bolečine, zatekanje in otrdelost. Sklepi so toplejši in zlasti zjutraj ali po mirovanju okoreli. Na začetku so boleči in otekli predvsem mali sklepi rok, stopal in zapestja ter komolci, in sicer obojestransko. Vnetje pa se lahko razširi tudi na velike sklepe (kolena, kolki in gležnji), lahko tudi na vratno hrbtenico. Revmatoidni artritis povzroči vnetni odziv sklepnih ovojnic in čezmerno tvorjenje sklepne tekočine. Patologija bolezenskega procesa pogosto vodi v destrukcijo sklepnega hrustanca in zatrdelost sklepov, ki je lahko kostna ali fibrozna.

Revmatoidni artritis poleg sklepov lahko prizadene tudi številna druga tkiva in organe. Povzroča splošno slabo počutje, utrujenost, izgubo teka, hujšanje, vročico, povzroči lahko difuzno vnetje pljuč, vnetje beločnic, pogosta je anemija. Revmatoidni artritis lahko prizadene tudi ledvice, jetra, srce in ožilje, kri, lahko je razlog za podkožne revmatoidne vozle (od nekaj milimetrov do nekaj centimetrov). Zaradi vsega tega revmatoidni artritis imenujemo sistemska avtoimuna bolezen.

Nezdravljena bolezen povzroča nepopravljivo škodo na sklepih, hude bolečine in invalidnost z obsežno okvaro funkcije in izgubo gibljivosti. Uradna medicina nima zdravila, ki bi pozdravilo revmatoidni artritis – zdravljenje je usmerjeno v zaviranje napredovanja bolezni in lajšanje bolečin (pri tem uporablja več terapij). Medicinsko nefarmakološko zdravljenje obsega fizikalno terapijo, ortoze, ter poklicno terapijo in prehransko terapijo, vendar žal vse to samo upočasnjuje a ne zaustavi napredovanja bolezni. Farmakološko zdravljenje za ublažitev simptomov uporablja analgetike in protivnetna zdravila, vključno s steroidi. Za ustavitev ali upočasnitev osnovnega imunskega procesa in preprečevanje dolgoročne okvare uporabljajo tudi t.i. imunomodulirajoča zdravila in biološka zdravila, ki pa imajo vsa močne nezaželene stranske učinke, tako da včasih težko ugotovimo, katere spremembe so posledica bolezni, katere pa posledica stranskih učinkov zdravil – pljučna fibroza je na primer lahko posledica zdravljenja z metotreksatom, uporaba kortikosteroidov pogosto s seboj prinese atrofijo kože prstov, stanjšanje in krhkost kože, celo odprte rana, tudi osteoporoza je lahko posledica teh zdravil… Kadar nastanejo nepopravljive okvare sklepa, zaradi katerih je ta tudi v mirovanju boleč in slabše gibljiv ter povzroča težave pri hoji in pri drugih dejavnostih, uradna medicinska doktrina svetuje operacijo. Največkrat je to zamenjava sklepa oziroma artroplastika. Dandanes je možno zamenjati prav vsak okvarjen sklep, seveda pa to ne pomeni, da je pacient tak kot prej, vseeno pa vendarle ohranja vsaj omejeno funkcionalnost, ki je bila pred operacijo močno okrnjena.

Kaj pa alternativa?

Energoterapija Bioquantum je pri revmatoidnem artritisu (in tudi pri drugih avtoimunih boleznih) izjemno učinkovita in jo zato priporočamo kot prvo izbiro.

Cilj oziroma rezultat energoterapije je olajšanje  in/ali popolna odprava artritičnih težav. Z energijskim posegom v koherentno polje klienta v njegovem organizmu sprožimo “homeostatične” procese samoregulacije, kar v klientovem organizmu ponovno (počasi a vztrajno) vzpostavlja HOMEOSTAZO – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Rezultat energoterapije Bioquantum je sprožitev procesov revitalizacije prizadetih organov, olajšanje bolezenskega stanja in/ali popolna zaustavitev bolezni.

Energoterapevti se z revmatoidnim artritisom »spopademo« na kvantnem nivoju v klientovem koherentnem polju. Z induciranjem biofotonske plazme (napaja se iz energijskega polja ničelne točke), delujemo na koherentno polje obolelih in poškodovanih celic (tkiv, organov) klienta. Klient že takoj prvi dan občuti olajšanje, po končani štiridnevni terapiji pa prav vsi bolniki z revmatoidnim artritisom izjavljajo (dokumentacija je v arhivu), da se jim je zdravstveno stanje občutno izboljšalo.

revmatoidni artritisEnergoterapija za lajšanje in/ali odpravo artritičnih težav poteka dva do tri mesece (v tem času je vsakih štirinajst dni potrebno cikel štiridnevnih terapij ponavljati). Izboljšanje zdravstvenega stanja bolezni z energoterapijo Bioquantum poteka po korakih in je podobno plezanju po lestvi z desetimi klini. Že s prvim ciklusom terapij bolnik doseže vsaj drugi ali celo tretji klin. Z vsakim ponavljanjem energoterapije klient zopet napreduje za klin ali dva. Energoterapije po metodi Bioquantum izvajamo, dokler revmatoidnega artritisa ne odpravimo oziroma dokler ne dosežemo maksimalnega možnega rezultata.

energoterapijo Bioquantum olajšamo in/ali odpravimo bolečine, vnetje se umiri, zaustavi se napredovanje bolezni in s tem se bistveno izboljša klientovo življenje. Takrat odpade potreba po uporabi medikamentov, za katere se ve, da imajo lahko hude stranske učinke in dodatne katastrofalne posledice.

Z energoterapijo Bioquantum klientu omogočimo, da spet lahko živi brez kemičnega »zastrupljanja«, da je zopet lahko telesno dejaven, da brez bolečin lahko krepi mišice ter ohranja gibljivost sklepov.

Bolnikom z revmatoidnim artritisom neobvezno priporočamo, naj vsak dan pijejo mešanico medu (1 žlica) in cimeta v prahu (2 žlički), oboje zmešano v vroči vodi.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi pri t.i. neozdravljivih boleznih. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo samo neučinkovite metode zdravljenja. Izvrstne rezultate pri lajšanju in/ali odpravljanju zdravstvenih težav dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Poudarjamo – vsakršna anomalija v človekovem energijskem polju povzroča “padec” imunskega sistema ter slabo počutje in če je anomalija večja ali dolgotrajnejša – bolezen. Resnični vzroki za bolezensko stanje so »skriti« v človekovem energijskem polju oziroma v njegovi destabilizirani, deformirani (izmaličeni) bioplazmi. Z energoterapijo Bioquantum odpravljamo vzroke… in prav zato je metoda tako močna in uspešna.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.