Epilepsija

Epilepsija, oziroma njeni prvi znaki, se ponavadi pojavi že v otroštvu. Za uradno medicino je epilepsija neozdravljiva bolezen, pa tudi vzroki zanjo so do sedaj v večini primerov neznani. Zdravniki epileptične napade nadzorujejo z zdravili (antiepileptiki), ki pa jih mora oseba jemati celo življenje. Epilepsiji v ljudskem jeziku rečejo božjast. Kaj je tu božjega, lahko le ugibamo, dejstvo pa je, da se med napadom oziroma tik pred njim pri epileptični osebi sprožijo vidni in slušni dražljaji (prividi, prisluhi), pa tudi psihične zaznave in motorični fenomeni.

V vseh primerih je epilepsija posledica električnega »viharja« v možganih – neurejenega izbruha delovanja elektronov. To »viharno« električno praznjenje možganov povzroča za epilepsijo značilne napade krčev, ki so včasih lahko razmeroma redki, ali pa si sledijo kar v nizih. Epileptični napadi so razvrščeni v dve glavni vrsti: generalizirane napade, ki zajemajo vse možgane in parcialne napade, ko se napačno praznjenje dogaja le na enem področju možganov. Najpogostejši obliki napadov sodita v vrsto generaliziranih napadov. Epilepsija, katere napade imenujemo »petit mal«, lahko vključujejo simptome, kot so gibi požiranja ali trenutna (kratka) zastrmelost, ki se lahko pojavljajo večkrat na dan. Epilepsija, katere napade imenujemo »grand mal«, pa se lahko začnejo z izgubo zavesti, krikom ali padcem, ki mu sledijo otrdelost vsega telesa, nato pa trzanje, obdobje zmedenosti in včasih globok spanec.

Da bi napade omilili, poskušajte sami ugotoviti, kateri dejavniki iz okolja ali telesni in čustveni dražljaji so morda izzvali napad, in se jih izogibajte. Če ste nekaj ur pred napadom »grand mal« vznemirjeni ali se počutite vzneseno in če se neposredno pred napadom zaveste svarilne “avre”, vas lahko tako svarilo opomni, da pravočasno ležete in s tem preprečite, da bi se med napadom poškodovali.

epilepsija

Kaj pa o epilepsiji pravi alternativa – energoterapija Bioquantum?

Epilepsija ni neozdravljiva bolezen. To nam jasno kažejo energoterapevtske izkušnje.  To velja tako za “petit mal”, kot za “grand mal”. Z energoterapijo Bioquantum dosežemo bistveno izboljšanje in omilitev stanja, brez medikamentov in njihovih nezaželenih stranskih učinkov. Pozitivne spremembe boste izkusili že po prvem ciklu energoterapij (štiri zaporedne dni po 15-30 minut). Za zmanjšanje pogostosti napadov največkrat zadostuje že en cikel  energoterapij, za dosego optimalnih rezultatov – za popolno prenehanje epileptičnih napadov pa je potrebna serija energoterapij v daljšem časovnem obdobju, intervalno, z vmesnimi enomesečnimi presledki. Energoterapija Bioquantum je prava alternativa za vse bolnike z epilepsijo, saj dolgoletna praksa in izkušnje kažejo, da jim zares učinkovito pomaga. 

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo pri t.i. neozdravljivih boleznih navdihujoče rezultate. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo samo neučinkovite metode zdravljenja.

Izvrstne rezultate dosegamo tudi na daljavo (z izvajanjem procedur kvantne teleportacije), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.