Migrena

Ste že občutili močan glavobol, ki ga spremljajo slabost, preobčutljivost na zvok in svetlobo? … Dobrodošli v klubu “Migrena”!

Simptomi migrene so naslednji: močna bolečina v glavi, ki se ob našem premikanju pogostokrat še povečuje, območje bolečine se lahko spreminja. Poleg slabosti, preobčutljivosti na zvok in svetlobo, migreno pogosto spremljajo še slaba koncentracija, občutek potenja ali velikega mraza, težave s koordinacijo, težave z vidom in govorom, okorelost, bolečine v trebuhu, včasih tudi omedlevica itd.

Migrena se pojavi nepričakovano in z različno jakostjo bolečine, od zoprnega kljuvanja, pa vse do neznosnosti. Čas, ko vas pesti močan glavobol, se razteza od ene ure do več dni. Migrena je bolezensko stanje, za katero uradna medicina nima učinkovitega zdravila – težavo rešuje z analgetiki, s čimer skuša odpraviti bolečino, ne pa vzrokov nastanka migrene. Z uživanjem analgetikov smo izpostavljeni številnim nezaželenim stranskim učinkom, kar je celo lahko vzrok za ponoven nastanek migrene. Stališče uradne medicine je, da migrena in njeni spremljajoči znaki, v več kot devetdesetih odstotkih, izvirajo iz neznanega vzroka.

Migrena je bolezensko stanje, pri katerem z energoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo.

MigrenaMigrena ima lahko različne vzroke in je njena sanacija tudi za energoterapevta kar zahtevna naloga. Energoterapija Bioquantum je primerna za odpravljanje migren. Univerzalno jo uporabljamo tudi za druge vrste bolečin glave. Z energoterapijo Bioquantum izravnamo energijski potencial, ki se nahaja na lokaciji glave in postavljamo celotno destabilizirano koherentno polje klienta v vibracijsko ravnovesje. Energoterapevti z biofotonsko plazmo še posebej intenzivno obsevamo predel glave, ki je najbolj boleč (pa tudi področje vratnih žil in vratnih vretenc), očistimo energijske blokade ter dodamo (ali odvzamemo) energijski potencial (odvisno za kakšno anomalijo gre). Z energijskim posegom (na nivoju človekovega koherentnega polja) storimo vse potrebno, da nevšečne migrenske bolečine izzvenijo in v štirih dneh popolnoma izginejo. Včasih bolečina začne popuščati že po prvih desetih minutah terapije, včasih pa trmasto vztraja in ne popusti takoj. Terapevtske izkušnje nas učijo, da je potrebno biti vztrajen in da včasih (v nekaterih primerih) moramo terapije ponavljati tudi večkrat na dan (lahko tudi na daljavo), dokler se ne dosežemo zaželenega izboljšanja.

Energijska terapija Bioquantum je uspešna, neboleča, neinvazivna in brez nezaželenih stranskih učinkov. Obravnava klientov je individualna in poteka štiri zaporedne dni, 15-30 minut na dan.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.