Levkemija

LevkemijaLevkemija je maligna bolezen krvi in krvotvornih organov. V kostnem mozgu se nenadzorovano razraščajo rakave bele krvničke, ki ovirajo rast zdravih, rdečih in belih krvničk. Povečajo se bezgavke, jetra in vranica, bolezenski znaki pa so precej splošni, zato jih lahko v začetku zamenjamo za prehlad. Najpogostejši bolezenski znaki ob diagnozi “levkemija” so: anemija, utrujenost, zadihanost, povečane bezgavke, nočno potenje, povečana jetra, povečana vranica, bolečine v sklepih in kosteh, modrice, dolgotrajne krvavitve, počasno celjenje ran, nenadzorovano zmanjšanje telesne teže, okužbe, rahlo povišana telesna temperatura, pljučnica itd..

Število obolelih z levkemijo je v porastu. Narašča tudi število obolelih otrok.

Levkemija zagotovo ni nekaj, kar bi sprejeli z lahkim srcem, a lahko vam opišemo izkušnje pacientov, ki so poiskali našo pomoč, ko so dobili diagnozo levkemija.

Z energoterapijo Bioquantum smo pomagali mnogim bolnikom, ki so zboleli za levkemijo.

Levkemija je bolezen, ki jo uradna medicina še vedno “zdravi” s kemoterapijo, posledica le te pa je ogromno negativnih stranskih učinkov, zaradi katerih se močno poslabša kvaliteta življenja (za dodatne informacije vam predlagamo, da si poGooglate naslednjo misel: “Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča”. To je hkrati tudi naslov knjige).

K nam prihajajo bolniki, ki se ob kemoterapiji vzporedno »zdravijo« še z alternativno metodo – z energoterapijo.

Energoterapija Bioquantum:

  • je vedno povzročila, da se je pri vseh bolnikih (brez izjem) krvna slika bistveno izboljšala.
  • zmanjšuje nezaželene stranske učinke kemoterapije in s tem pacientom dviguje kvaliteto življenja (bolniki mnogo lažje prenašajo tegobe, ne občutijo slabosti, je manj izpadanja las itd.).
  • izredno vpliva na dvig imunskega sistema in krepi odpornost organizma, ki je zaradi kemoterapij (ali obsevanj) izredno izpostavljen infekcijskim boleznim in okužbam.
  • učinkovito odpravlja bolečine, ki jih levkemija povzroča na različnih delih telesa.

Potek bolezni in zdravljenje levkemije, sta odvisna od stanja, ko se nekdo odloči za zdravljenje z energoterapijo. Nekateri oboleli z levkemijo so popolnoma ozdraveli, vsem pa se je med izvajanjem energoterapij bistveno izboljšalo stanje.

Alternativno »zdravljenje« levkemije z energoterapijo je neinvazivno, neboleče, brez stranskih učinkov ter prijazno bolnikom. 

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili in izčrpali vse druge možnosti, ki so se na koncu izkazale za neuspešne, sicer k energoterapevtu sploh nebi prišli.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo pri t.i. neozdravljivih boleznih navdihujoče rezultate. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo samo neučinkovite metode zdravljenja.

Dobre rezultate dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

 

Comments are closed.