Bronhitis

Bronhitis je bolezen dihal, ki vsako leto prizadene številne odrasle in otroke. Akutni bronhitis največkrat nastane zaradi bakterijske okužbe. V primeru kroničnega vnetja sapnic govorimo o kroničnem bronhitisu. Slednji spada v skupino KOPB (kronično obstruktivne pljučne bolezni), ki na različne načine okvarijo pljuča in dihalne  poti. Osebe, ki bolehajo za kroničnim bronhitisom kašljajo in izkašljujejo ter težko dihajo – na začetku se to dogaja pri naporu, kasneje pa se, zaradi zoženja dihalnih poti, težave lahko pojavljajo tudi v mirovanju. Pogosto se pojavlja tudi utrujenost. Kronični bronhitis lahko vodi celo v odpoved dihal in prizadetost srca.

Energoterapija Bioquantum je uspešna pri odpravljanju akutnega in kroničnega bronhitisa. Energoterapevti induciramo biofotonsko plazmo in z njo štiri dni zapored obsevamo ključne energijske točke klientovega koherentnega polja, ki so neposredno povezane z žlezami z notranjim izločanjem. Z energijskim postopkom dvignemo imunski sistem in okrepimo odpornost organizma. Neposredno »obsevamo« tudi prizadete predele pljuč (bronhije). Z energoterapijo bistveno skrajšamo čas okrevanja in organizem usposobimo, da se je takoj in v polni funkciji sposoben soočati z vsakodnevnimi delovnimi napori (ali šolskimi obveznosti).

Energoterapevti z bio-fotonskim bronhitisobsevanjem dvignemo energijski potencial koherentnega polja celotnega organizma in okrepimo porušen energijski potencial bronhijev, ki brez zunanje pomoči nimajo več moči za normalno opravljanje svoje funkcije. S pravilno vodenim energijskim postopkom v organizmu sprožimo procese samoregulacije in vzpostavljamo pogoje za homeostazo – primarno (naravno) ravnovesno stanje celotnega organizma.

Za popolno sanacijo kroničnega bronhitisa je včasih potrebno cikel energoterapij ponoviti (z vmesnimi štirinajst dnevnimi prekinitvami). Bronhitis bo v vaši glavi prisoten samo še kot neprijeten spomin.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

 

Comments are closed.