Kronične bolezni

Kronične bolezni so običajno dolgotrajna počasi napredujoča bolezenska stanja, ki imajo obdobja mirovanja in obdobja poslabšanja. Uradna medicina veliko kroničnih bolezni uvršča med neozdravljive. Nekatere kronične bolezni so tudi med najpogostejšimi vzroki smrti, npr.: bolezni srca in ožilja, rak, kronične bolezni dihal, sladkorna… na razvoj in potek kroničnih bolezni delno vplivajo tudi zunanji dejavniki kot npr.: kajenje, pitje alkohola, nezdrava prehrana, premalo gibanja, sedeč način življenja… Razlogi, da so kronične bolezni v velikem porastu, se skrivajo tudi v zaostrenih socialnih in gospodarskih razmerah ter v poslabšanih okoljskih in prehranskih dejavnikih.

Ko se človek spozna z diagnozo kronične bolezni, mu jo uradna medicina največkrat predoči kot neozdravljivo. V glavo pacienta se zasidra kot »dejstvo«, s katerim se mora sprijazniti za celo življenje. Normalno je, da je človek ob tem šokiran.

Ljudje smo različni. Eni se ob predočenju »kronične neozdravljive« bolezni odzovejo s paničnim strahom, eni z razočaranjem, da se je to zgodilo prav njim, drugi pa ob tem padejo v letargično odsotno stanje in se dolgo časa niti ne poskušajo pobrati. Vendar, človek se mora »pobrati« in čim bolje spoznati in razumeti »svojo« kronično bolezen. Ampak, pri razumevanju mu zopet »pomaga« ista uradna medicina, ki je bolezen opredelila kot neozdravljivo. Neodgovorno je, da se človeka »strokovno« obsodi na dosmrtno »neozdravljivost« in največji »greh« uradne medicine je, da pri t.i. neozdravljivih boleznih, ne sprejema ponujene roke učinkovitih alternativnih oblik “zdravljenja”.

T.i. kvantna medicina, ki ji po specifiki svojega delovanja pripada tudi energijska bio-fotonska metoda Bioquantum, nobene (kronične) bolezni ne opredeljuje za neozdravljivo. Energoterapija Bioquantum se v svoji praksi ukvarja s človekovim koherentnim poljem, ki je konstitutivni in imanentni del človekovega organizma. Nova paradigma (in na njej temelječa praksa) predstavlja kvantni skok v razumevanju celovitega delovanja organizma, dojemanja in razumevanja bolezni in izvajanja »zdravljenja«. »Neozdravljivost« ni stanje bolezni, ampak stanje in nemoč uradne medicinske doktrine.  

Na srečo, kapitalskim lobijem navkljub, veliko ljudi nekje globoko v arhetipskem spominu samogibno čuti (ve), da so t.i. »neozdravljive« bolezni ozdravljive… res pa je tudi, da obstajajo mnogi ljudje, ki kljub svojemu »resnemu« zdravstvenemu stanju niso sposobni mentalnega premika »od glave k srcu« in za novo paradigmo ostajajo nedojemljivi, nedostopni in zato »neozdravljivi«.

Informacije o alternativnih oblikah zdravljenja bolniki praviloma začnejo iskati sami, ko niso zadovoljni z omejenimi rezultati medikamentnih terapij uradne medicine, katere učinkovitost je omejena na lajšanje simptomov, na pomoč pri zapletih, na iskanje pravih odmerkov zdravil in na režim jemanja. Ob tem prihaja do nezaželenih stranskih učinkov, ki vodijo v začaran krog jemanja novih in novih zdravil, ki se nikoli ne prekine. Posledice so katastrofalne, zato je iskanje alternativnih možnosti logično. Med te možnosti se uvršča tudi energijska bio-fotonska metoda Bioquantum.

Z energoterapijo Bioquantum učinkovito pomagamo pri vseh kroničnih boleznih in bolezenskih stanjih.

Na energoterapijo Bioquantum pridite z diagnozo uradne medicine in z najnovejšimi izvidi stanja bolezni. Energoterapija lahko traja od minimalno enega cikla štiridnevnih terapij, pa vse do serije ciklov bioterapij, ki se periodično ponavljajo več mesecev. Če so vitalne funkcije prizadetega organa še dobro ohranjene, je napredek lahko izjemno hiter, če pa je bolezensko stanje (že dolga leta) zastarano, je za dobre rezultate z energoterapijami potrebno vztrajati mesece.

kronične bolezniEnergoterapija Bioquantum je izjemno močna in učinkovita energijska (kvantna) metoda, ki omogoča nadzorovanje in odpravo kroničnih bolezni brez zdravil. Seveda bi bilo neodgovorno trditi, da naj pacient s kronično boleznijo preneha s terapijo, ki mu jo je predpisala uradna medicina. Energoterapija ni v koliziji z uradno medicino; izvaja se vzporedno z njo. Energoterapevt ne odvrača bolnika od »klasičnega« zdravljenja, ne glede na to, kakšno je njegovo osebno prepričanje. Sama odprava uporabe zdravil je postopek, za katerega se bolnik odloči sam, izvajati pa se mora po korakih, z medicinsko nadzorovanim zmanjševanjem doz, vse do popolne prekinitve. »Kemijo« postopoma nadomestimo s cikličnim ponavljanjem energoterapij, ki v organizmu sprožajo naravne “homeostatične” procese samoregulacije in vzpostavljajo homeostazo – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Bolezen (bolezensko stanje) se stabilizira in ob vztrajnem ponavljanju pogosto popolnoma odpravi. Čas potreben za popolno odpravo kronične bolezni je odvisen od specifike bolezni, od njenega stanja in od stanja bolnika. Vsaka kronična bolezen je zgodba zase in vsaka ima specifičen začetek, potek in posledice; razlikuje se tudi od pacienta do pacienta (glede na starost, psihofizično kondicijo, mentalno stanje, stanje imunskega sistema, ohranjenost vitalnih funkcij…).

Energoterapija Bioquantum je izjemno uspešna kvantna bio-fotonska metoda, ki zadovoljuje vse sodobne standarde in zasleduje vse parametre, ki so pomembni za kroničnega bolnika.

Z energoterapijo Bioquantum dosežemo:

  • zmanjšanje simptomov bolezni na minimum brez zdravil, včasih (pogosto) je rezultat popolna odprava
  • da je čim manj recidivov in akutnih poslabšanj, zelo pogosta je popolna umiritev bolezni
  • usposobitev prizadetega organa, ponovno vzpostavitev funkcij organa, revitalizacijo celega organizma (vse brez uporabe zdravil)
  • zmanjšanje fizičnih omejitev in odpravo bolečin pri telesnih dejavnostih (brez uporabe zdravil)
  • izboljšanje funkcij obolelega organa, zelo pogosta je popolna revitalizacija (brez uporabe zdravil)
  • da je ob uporabi zdravil (če ne gre brez njih) čim manj neželenih učinkov (energoterapija neželene stranske učinke zdravil zmanjšuje na minimum)
  • popolno obvladovanje bolezni s kar najmanj zdravili, po možnosti brez njih
  • cilj, da »neozdravljivi« ozdravijo (niso redke popolne odprave bolezni)

Po končani energoterapiji (energoterapijah) boste ponovno odšli na zdravniški pregled in primerjali rezultate pred terapijo in po njej. Iz prakse vemo, da so rezultati navdihujoči. Pogosto gre za prav dramatične spremembe.

 

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo pri t.i. neozdravljivih boleznih navdihujoče rezultate. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo samo neučinkovite metode zdravljenja.

Izvrstne rezultate dosegamo tudi na daljavo (z izvajanjem procedur t.i. kvantne teleportacije), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

 

Comments are closed.