Holesterol

Uradna medicina je »strokovno« določila varno stopnjo holesterola v krvi, farmacija pa je na trg dala »zdravila«, ki znižujejo povišane stopnje holesterola. Tablete pa imajo nezaželene stranske učinke in posledice (poglej si navodila za uporabo, ki so “zdravilom” priložena v vsaki embalažni škatlici). Kamorkoli se danes obrnete, povsod vas spremljajo agresivne reklame: »Brez holesterola«, »Teden boja proti holesterolu« itd. Zaradi pogoste zlorabe zaupanja potrošnikov, smo se poglobili v neodvisne medicinske študije, ki niso »služabnice« kapitala. Prišli smo do »šokantnih” informacij, da holesterol v hrani (ali v krvi) ne povzroča srčnih obolenj in da uporaba zdravil za zniževanje ravni holesterola v krvi, ne zmanjšuje tveganja za srce. Prav tako ne drži splošno znana trditev »lobijev«, da hrana, ki vsebuje holesterol, kakorkoli kvarno vpliva na holesterol v krvi. Enako ne drži, da je rastlinska hrana, ki ne vsebuje holesterola, za količino holesterola v krvi, bolj varna. Resnica je, da (skoraj) ves holesterol v telesu izdelajo jetra, neodvisno od prehrane.

Neodvisna stroka, ki ni pod vplivom farmacevtskih lobijev, postavlja na laž »veljavne«, a nesmiselne trditve uradne medicine, o povečanih stopnjah holesterola. Vse kaže, da zdravila za zniževanje holesterola ne prinaša dokazanih koristi za srce in ne preprečuje srčnega napada. Nasprotno, ob vseh možnih stranskih učinkih ta zdravila predstavljajo dodatno zdravstveno tveganje. Višje ravni holesterola niso v neposredni zvezi s srčnim infarktom, pri možganski kapi pa se je izkazalo, da čim višji je bil holesterol, tem nižje je bilo tveganje za možgansko kap. Kaj porečejo zdravniki na to, da ima vsaj polovico ljudi, ki doživijo srčni infarkt, normalne vrednosti holesterola?

Kaj pa o holesterolu govori dolgoletna energoterapevtska praksa?

HolesterolDo visokih vrednosti holesterola v krvi prihaja iz drugih vzrokov. Energoterapevti že leta in leta ugotavljamo, da je glavni dejavnik povečanega tveganja in glavni razlog za povečan holesterol – STRES. Poglejmo si primer: K nam so na terapije prišli ljudje z zelo povečano telesno težo, ki so se premalo gibali, ki so jedli mastno hrano – a njihov holesterol je bil v mejah normale. In obratno, na energoterapijah smo imeli ljudi, ki so strogo pazili na prehrano, ki so se redno športno udejstvovali, ki so imeli idealno težo, a holesterol v krvi je bil (po merilih uradne medicine) – previsok.

Energoterapija Bioquantum že po prvem ciklusu prinaša rahlo znižanje ravni holesterola. Energoterapevt inducira biofotonsko plazmo in jo usmerja v energijske centre klientovega koherentnega polja, s čemer povzroči ekscitacijo in vibracijsko uskladitev destabiliziranega koherentnega polja klienta. Ciljano vplivamo na limfni sistem in na energijsko polje po celotnem območju jeter. Postopek povzroči t.i. biološko resonanco, dvig imunskega sistema, kar krepi odpornost na stres. Energoterapija Bioquantum zmanjšuje ali popolnoma odpravlja stresno preobčutljivost, ki je glavni razlog za povečano produkcijo holesterola, zmanjšuje nivo stresogenih hormonov (adrenalin, noradrenalin in kortizol) in povečuje nivo adaptogenih hormonov (prolaktin in aldosteron) in upočasnjuje staranje.

Jetra so izredno kompleksna »tovarna«, ki poleg produkcije holesterola opravlja še na stotine drugih, za organizem izjemno pomembnih funkcij. Vsaka agresivna (invazivna), s kemijo podprta, metoda »zdravljenja«, ki ob tem celo prizna, da ima metoda dolg spisek možnih stranskih učinkov in posledic, predstavlja izjemno tveganje za zdravje. Z etičnega stališča zdravilca, je to nesprejemljivo.

Energoterapija Bioquantum je metoda, s katero na naraven in neinvaziven način lahko izjemno učinkovito uravnamo raven holesterola… brez nezaželenih stranskih učinkov. Za doseganje optimalnih rezultatov je terapijo potrebno v obdobju treh mesecev večkrat ponoviti (z vmesnimi tritedenskimi do enomesečnimi presledki). Rezultat – holesterol bo v dveh mesecih v mejah “normale”. Če pa bo klient nadaljeval s svojim stresnim načinom življenja (kar je vzrok za povišan holesterol), bo holesterol kmalu zopet “poskočil”… in ponovno bo potrebna energoterapija.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.