Kronične bolečine

Kronična bolečina je izjemno neprijetna osebna izkušnja in ena od velikih zdravstvenih težav. Kronična bolečina je specifičen zdravstveni problem, ko ne gre za neposredno zdravljenje bolezni oziroma poškodbe, ampak gre za zdravljenje same bolečine. V Evropi trpi za kronično bolečino kar četrtina prebivalstva, 5% od njih v obliki izjemno hudih kroničnih bolečin, ki drastično zmanjšujejo kvaliteto življenja.

Kronična bolečina ima pogosto nejasen izvor (medicina ima velikokrat težave, pri postavitvi diagnoze). Največkrat bolniki s kroničnimi bolečinami niso deležni takojšnje ustrezne obravnave, zato se težave lahko vlečejo leta.

Kronična-bolecinaKronična bolečina je izjemno obsežen zdravstveni problem, ki prizadene enega na štiri odrasle. Razlog se lahko skriva v gibalnem aparatu, v sklepih zaradi obrabe ali artroze, zaradi vnetnih procesov, kot je revma oziroma artritis, zaradi osteoporoze, zaradi nepravilnih obremenitev hrbtenice, kolkov in kolen, zaradi bolezni, ki vplivajo na degeneracijo tkiv… Kronične bolečine se najpogosteje pojavljajo v križu in hrbtenici, v okončinah, sledijo bolečine v sklepih. Kronične bolečine so lahko posledica neustreznih delovnih razmer, lahko so razlog športne poškodbe, poškodbe hrbta, prometne nesreče, migrene, artritis, rakave bolezni (maligna bolečina)…

Uradna medicina za lajšanje kroničnih bolečin uporablja množico medikamentov in njihov koktajl, injekcije, tablete, kožne obliže itd., vse to pa ne zdravi vzrokov za nastanek bolečine. Gre za blokiranje oziroma lajšanje bolečin, vzroki zanje pa niso odpravljeni. Ta način »zdravljenja« povzroča odvisnost in je zaradi stranskih učinkov zdravil ter drugih možnih zapletov dolgoročno neprimeren. Pri vsem tem pa je problematično še to, da je kljub medikamentnemu zdravljenju bolečine zelo veliko bolnikov, ki jim to ne prinese popolnega olajšanja in vseeno trpijo bolečine. V nekaterih hudih primerih uradna medicina bolečino rešuje tudi operativno.

Življenje brez bolečin je vrednota in ena od temeljnih človekovih pravic!

Energoterapija Bioquantum JE UČINKOVITA METODA ZA LAJŠANJE IN ODPRAVLJANJE BOLEČIN – brez uporabe medikamentov in njihovih nezaželenih stranskih učinkov.

Energoterapija Bioquantum je izjemno učinkovita tudi pri kroničnih bolečinah in dolga leta zastaranih bolečinah. V najhujših primerih z energoterapijo Bioquantum dosežemo vsaj bistveno izboljšanje in omilitev bolečinskega stanja, vse brez medikamentov in brez stranskih učinkov. Že to je velik napredek. Dolgoletna praksa in zadovoljstvo bolnikov kaže, da energoterapija Bioquantum bolnikom s kroničnimi bolečinami lahko izjemno pomaga.

Energoterapevt svoje delovanje preko kvantnega bio-fotonskega polja usmeri na koherentno biopolje pacienta, ki je na področjih bolečine »izmaličeno«, sicer bolnik nebi trpel kronične bolečine. Najprej »stimuliramo« področje možganov (epifiza, hipofiza), potem »obdelamo« priželjc (žleza nad srcem, pomembna za delovanje imunskega in limfatičnega sistema), nato pa se posvetimo »uravnovešanju« energijskih pretokov na področjih, ki se simptomatično kažejo kot lokacije bolečinskega problema. Bolečine in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) običajno že po nekaj minutah začnejo popuščati. Za sanacijo kroničnih in zastaranih bolečin je za dosego optimalnih rezultatov potreben cel štiridnevni cikel terapij. Energoterapija Bioquantum  poteka mimo človekove racionalne zavesti. Celice neposredno komunicirajo z bio-fotonskim poljem, ki ga posreduje energoterapevt. Človeški organizem (vsaka celica v telesu) je skozi evolucijo dosegel nivo energijske »inteligence«, ki je neskončno pametnejša od racionalnih spoznanj uradne »znanosti«. Takšni so tudi rezultati. Običajno pride do reakcije in delnega popuščanja bolečine že po prvih desetih minutah izvajanja energoterapije Bioquantum, četrti dan, ob zaključku terapevtskega ciklusa pa več kot 90% oseb izjavlja, da je bolečina izginila ali pa je vsaj občutno manjša (hranimo arhiv izjav in anketnih listov).

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Dobre rezultate dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Z energoterapijo Bioquantum odpravljamo vzroke za nastanek bolezni, ne simptome… in prav zato je metoda tako močna in uspešna.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.