Astma

Vam piska v pljučih in težko pridete do zraka? Občutite pritisk, kot da vam nekdo sedi na prsnem košu? Astma je obstruktivna, kronična pljučna bolezen, ki ima v svoji simptomatiki (nočni) kašelj in dušenje, nezmožnost zadovoljivega izdiha, bolečino v prsih, v akutnih fazah pa lahko pride še do občutka panike.

Astma pogosto nastane kot posledica slabo zdravljenega bronhitisa oziroma ne-ozdravljenih (predhodno vnetih) bronhijev. Velik del astmatičnih obolenj razvrščamo v t.i. alergijske astme. Alergeni – kot so pelod, prah, nekatera živila, onesnaženo okolje in podobno, povzročajo krčenje in pritisk v pljučih. Na astmatične napade lahko vplivajo tudi neugodne vremenske razmere, npr. mraz. Vsaka hitra ali obstruktivna sprememba v režimu dihanja lahko pripelje do tega, da zrak, ki prihaja skozi sapnik in bronhije, nadaljuje pot naprej vse do malih dihalnih poti in povzroči njihovo krčenje. Male dihalne poti se začnejo polniti s sluzjo zaradi slabega izmenjevanja zraka v pljučih. Takrat, po pravilu, dihamo plitko in z gornjim delom pljuč. Govorimo o spazmi, kar vpliva na nezmožnost za popoln izdih in povzroči občutek, da nam primanjkuje zraka. Kadar se to zgodi je važno, da ostanete zbrani in da se umaknete iz okolice, kjer vas je začelo stiskati v pljučih, oziroma – da se umaknite od (po)znanega alergena, ki negativno deluje na vas. Morate se potruditi, da vas ne zgrabi panika, ker imate dovolj kisika – le notranji občutek vam veleva, da ga ni dovolj. Dihajte, kar se da mirno in enakomerno.

V urbanem delu sveta so že pred desetletji opazili relativno hiter porast števila ljudi, ki trpijo za astmo. Še posebej alarmantno je, da je med njimi veliko otrok.

Karlo Kodela

Astma je stanje, pri katerem energoterapija Bioquantum učinkovito pomaga. Po pravilu se že po prvem ciklu energoterapij napadi astme močno zredčijo, bronhiji se sprostijo in dihanje je takoj lažje. Energoterapevti z indukcijo bio-fotonske plazme delujemo na koherentno polje klienta. Postopek sproži ekscitacijo in t.i. biološko resonanco, kar vodi v uskladitev z izvorno vibracijo. Z energoterapijo Bioquantum dvignemo imunski sistem, krepimo odpornost telesa in postopoma odpravljamo preobčutljivost na alergene.

Ne čakajte, da vam alergeni izzovejo napad astme. Treba je odreagirati vsaj en mesec dni prej, preden npr. zacveti rastlina, na katere pelod ste preobčutljivi. Tako bo vaše življenje zopet postalo sproščeno in brezskrbno.

Astmo postopoma in učinkovito odpravimo z vztrajno energoterapijo Bioquantum. S periodičnim izvajanjem energoterapij mnogi vrhunski športniki astmo držijo pod kontrolo, da se ne izraža več in nizajo športne uspehe.

Dobre rezultate pri lajšanju in/ali odpravljanju zdravstvenih težav dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.