Krčne žile

Krčne žile so venske žile, pri katerih je prišlo do popuščanja žilnih zaklopk ali žilnih sten. Zaradi venskega popuščanja v spodnjem delu nog, ki preprečuje, da bi se kri nemoteno vračala do srca, z napredovanjem bolezni sčasoma lahko pride do resnih funkcionalnih težav. Ob poškodovanih zaklopkah, kri lahko prehaja tudi v podkožno tkivo, kar se vidi kot temno modro ali celo črno obarvano žilje ali omrežje žil. Manjše (tanjše) poškodovane vene, ki se nahajajo v vrhnjem delu kože, so na pogled podobne pajkovi mreži, vene, ki bi se morale nahajati globlje v podkožnem in mišičnem tkivu, pa so izstopile na površje kože, so kot nabrekle, temne vijugaste izbokline. Težava se prične manifestirati kot kronično vensko popuščanje oziroma stalno prisotna venska hipertenzija. Žile postanejo bolj prepustne, del rdečih krvničk izstopi iz krvnega sistema in temno obarva kožo okrog žile, prihaja lahko tudi do razjed in krvavitev na golenih, do vnetja povrhnjih žil in nastanka krvnih strdkov.

Bolezen običajno napreduje počasi in na začetku predstavlja predvsem lepotni problem. Včasih preteče tudi 30 ali 40 let, preden se pojavijo resni zdravstveni problemi. Takrat krčne žile (okvara venskih zaklopk in nefunkcionalno vračanje venske krvi proti srcu) začnejo ustvarjati povečan pritisk v celotnem venskem sistemu, kar moti presnavljanje v celicah kože, podkožju in v samih žilah.

Osebe, ki jih pestijo krčne žile, tožijo zaradi težkih, svinčenih nog, in napetosti v mečih, ki pogosto privede v nekakšne blažje krče. Potožijo, da imajo nekakšno neprijetno občutje v spodnjih okončinah in da so noge postale okornejše. Možna je tudi povečana občutljivost na dotik (bolečina), srbeča koža, zatekanje nog, sprva samo okoli gležnjev, potem pa tudi cele goleni.

Najpogosteje se krčne žile pojavijo na zadnji strani nog, na mečih in na notranji strani stegen, pogosteje pri ženskah.

Energoterapija Bioquantum je ZELO USPEŠNA pri odpravljanju težav s krčnimi žilami, tako da jo priporočamo kot PRVO IZBIRO.  

krčne žileEnergoterapija Bioquantum zares izjemno hitro in učinkovito odpravlja težave s krčnimi žilami. Vaše noge bodo manj boleče že po prvih petnajstih min utah, takoj bodo postale lažje. Težki svinčeni občutek bo izginil. Po prvem ciklu energoterapij (en ciklus poteka štiri zaporedne dni, 20-30 minut na dan) boste občutili, da se je vaše stanje znatno izboljšalo, krčne žile bodo začele »izginjati« (umaknile se bodo globlje v podkožno tkivo), tudi otekline se bodo bistveno zmanjšale ali pa v celoti izginile.

Za optimalen rezultat je energoterapijo včasih potrebno ponoviti (v razmaku od štirinajst dni do enega meseca).

Z energoterapijo Bioquantum boste odpravili krčne žile, svojemu organizmu pa pomagali do stabilnega zdravja in dobrega počutja.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.