Putika

Putika (protin, giht, urični artritis) je presnovna motnja, ki povzroča vnetje sklepov in vezivnih tkiv. Do vnetij prihaja zaradi odlaganje kristalov sečne kisline. Ti kristali nato sprožijo lokalno imunsko vnetno reakcijo. Putika prizadene 1-2% prebivalstva in se je samo v zadnjih dveh desetletjih podvojila. V starih časih je putika veljala za bolezen bogatih in naj bi bila posledica “predobre” hrane (hrane, ki vsebuje purine).

Za putiko (protin, urični artritis, giht) so značilni ponavljajoči se napadi sklepnega vnetja – gre za otečen, pordel, boleč in vroč sklep. Putika v akutni fazi povzroča hude bolečine, ki se javljajo v večurnih valovih, skoraj redno tudi ponoči. Najpogosteje (v vsaj polovici primerov) je prizadet sklep pri korenu nožnega palca (lokacija, ki je najbolj oddaljena od srca). Pogosto je prizadeto koleno, gleženj ali zapestje. Težave v obliki otekline in rdečice lahko nastopijo čez noč. Včasih (redko) se pojavi tudi povišana telesna temperatura.

Putika (napad putike) v akutni fazi ponavadi izzveni v petih do sedmih dneh. Žal se pri več kot polovici ljudi v roku enega leta napad ponovi. Putika ni enostaven problem, nasprotno, predstavlja izredno resno težavo. Če bolezni ne zdravimo, utegne priti do deformacije sklepov in okvare ledvic. Brez zdravljenja se akutne putike lahko razvijejo v kroničen protin, ki povzroča uničenje sklepne površine in trajno deformacijo sklepa.

Mnenja uradne medicine o vzrokih za nastanek putike so deljena in nejasna. Uradna medicina (še) ni dodobra pojasnila, kaj sproži obarjanje sečne kisline in tudi nima pravega zdravila. Pri »zdravljenju« uporablja nesteroidna zdravila, kortikosteroide itd., ki pa imajo vsa po vrsti nezaželene stranske učinke… in za povrh še ne pomagajo zares pozdraviti bolezni, ampak zgolj lajšajo simptome. Priporoča tudi hlajenje sklepa z ledom, kar vsaj malo zmanjšuje akutno bolečino, a putika zato ne izgine. Priporoča tudi spremembo prehrane (diete), kar pa žal prav tako ni učinkovito.

putikaK nam so s putiko na terapije prišli ljudje, ki so predhodno pol leta jedli zgolj predpisano dietno hrano, pa tudi zapriseženi vegetarijanci in ljudje, ki so se hranil po principih makrobiotike… nič od navedenega jim ni pomagalo. Putika ni popustila. Razlogi, zaradi katerih nastane putika, niso niti v prehrani, niti v genetiki. Energoterapevti dobro vemo, da je glavni vzrok (razlog) za izbruh putike – psihični ali fizični »stres«. Putiko največkrat sprožijo različne stresne situacije, kot je npr.: invazivna operacija, kemoterapija, uporaba raznih zdravil (npr. diuretiki, zdravila za visok krvni tlak) itd..

Za zaključek še dobra novica: Z energoterapijo Bioquantum uspešno odpravljamo putiko! Že po prvem ciklu terapij (štiri zaporedne dni po 15-30 minut) se stanje bistveno izboljša. Včasih je za optimalen rezultat (za popolno odpravo putike) terapijo potrebno ponoviti (v razmaku dveh tednov).

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti odprave putike z energoterapijo.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.