Artroza kolka

Koksartroza (Coxartrosis ali osteoartroitis coxae) je degenerativna sprememba kolka, ki se manifestira kot poškodba na sklepnem hrustancu. Poškodba se lahko širi tudi na ostale dele sklepa, kar med gibanjem povzroča bolečine in zmanjšuje funkcionalnost sklepa. Koksartroza (artroza kolka) je bolezen, ki se danes vse bolj pojavlja tudi pri mlajši populaciji. Razlog za to je drastično zmanjšanje telesnih aktivnosti in dolgotrajno sedenje (služba, računalniki, televizija).

Artroza kolka (koksartroza) lahko nastane zaradi:

  • dolgotrajnejšega porušenja statičnih in biomehaničnih odnosov med mišicami in sklepom
  • nepravilne (nezdrave) prehrane, ki ne vsebuje dovolj mineralnih snovi in vitaminov
  • prevelike telesne teže, ki obremenjuje sklepe
  • premajhne telesne aktivnosti, ki povzroča atrofijo mišic in ohlapnost sklepnih vezi
  • revmatskih ali genetskih obolenj
  • dolgotrajnega psiho-fizičnega stresa, ki poruši energijsko ravnovesje človekovega koherentnega polja

To so samo nekateri od razlogov zaradi katerih lahko pride do artroze kolka, v bistvu pa gre za neusklajenosti v odnosu med močjo mišičnih skupin ki premikajo sklep in zmožnostjo prenašanja obremenitev na sklepni hrustanec in ligamente.

Koksartroza (artroza kolka) se manifestira kot bolečina pri hoji, največkrat v dimljah, na bokih kolkov ali na glutealnem delu. Tudi bolečine v kolenu lahko kažejo na koksartrozo (artrozo kolka). Ko pride do artroze kolka (koksartroze), je potrebno problemu pristopiti celostno. Gre za lokomotorni sistem, ki predstavlja tako mišični del, kjer pogosto pride do atrofije muskulature ali poškodbe ligamentov, kot kostni del, kjer je poškodovan ali uničen sklepni hrustanec.

Uradna medicina zdravi koksartrozo (artrozo kolka) operativno, z vgradnjo umetnega kolka (proteza) in v postoperativni fazi z rehabilitacijo v rehabilitacijskih centrih.

Energoterapija Bioquantum je pri artrozi kolka (koksartrozi) zelo priporočljiva, saj v mnogih primerih odpravlja potrebo po operaciji.

Energoterapija Bioquantum je pri odpravljanju problemov z artrozo kolkov zelo uspešna, saj z njeno pomočjo marsikatera operacija odpade. Preden bi se odločili za operacijo, najprej poskusite težavo (artrozo kolka) odpraviti z energoterapijo. Obrabljen kolk je živ in ima sposobnost obnavljanja (regeneracije in revitalizacije). Prav to “sposobnost” organizma obnavljamo s posebnimi energijskimi procedurami in postopki.  Če je ohranjen vsaj še del hrustančne mase, se z vztrajno energoterapijo sklepni hrustanec začne obnavljati.

Z energoterapijo Bioquantum na poškodovanem delu (v kolčnem sklepu) z biofotonskim obsevanjem v sklepu sprožimo HOMEOSTAZO – naravni proces samoregulacije, samoceljenja in samozdravljenja. Energijsko kodiran postopek vodi v regeneracijo in revitalizacijo, pospešuje celjenje nastalih poškodb in rast novega kostnega (hrustančnega) tkiva. Energoterapije je treba vztrajno in redno ponavljati. Proces obnove hrustanca traja med tri in šest meseci. Pacient se iz meseca v mesec počuti bistveno bolje in lažje hodi. Po zaključenem energoterapevtskem »zdravljenju« gre pacient na ponoven pregled k specialistu uradne medicine, da ugotovi novo stanje kolčnega sklepa. Operacija v večini primerov ni potrebna.

Energoterapija Bioquantum je za sanacijo artroze kolka (koksartroze) izjemno učinkovita. Samo v primeru, če je hrustančna struktura v celoti uničena (da hrustanca sploh ni več niti za vzorec), pa sklepa res ni več mogoče revitalizirati. V tem primeru je primerna rešitev operativna vgradnja umetnega kolka.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi pri t.i. neozdravljivih boleznih. V kvantno-holistični paradigmi neozdravljive bolezni ne obstajajo, obstajajo samo neučinkovite metode zdravljenja. Izvrstne rezultate pri lajšanju in/ali odpravljanju zdravstvenih težav dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Z energoterapijo Bioquantum odpravljamo vzroke za nastanek bolezni, ne simptome… in prav zato je metoda tako močna in uspešna.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.