Vnetje

Vnetje (lat. inflammatio) povzroča različne neprijetnosti. Vnetje je lahko milo in prehodno, lahko pa je dolgotrajno, boleče in zelo moteče. Običajno gre za (lokalno) reakcijo na poškodbo, pri kateri pride do bolečine, rdečine, otekline povišanja lokalne (in sistemske) telesne temperature in v določenih primerih tudi do začasne izgube funkcije organa (tkiva). Hujše oblike vnetij lahko pripeljejo do obsežnejših poškodb tkiva. Če pride do kronične oblike vnetja, lahko povzroči hujše zdravstvene težave. Vnetje se lahko v nekaterih primerih konča tudi s smrtjo (okvara funkcij vitalnih organov, sepsa itd.).

Na energijskem nivoju gre na prizadetih mestih za povečanje energijskega (bio)potenciala. Za začetno fazo vnetja je značilno pospešeno prehajanje plazme in belih krvničk iz krvnega obtoka v tkivo, ki je poškodovano (vneto). Takrat se v vnetni odgovor vključijo lokalno žilje, tkivne celice in imunski sistem. Delovanje imunskega sistema je pri vnetju ključnega pomena, saj deluje kot naravni spodbujevalec v procesu zdravljenja in odpravljanja tovrstnih težav. Uradna medicina za zdravljenje vnetij uporablja celo plejado različnih »zdravil«, ki pa imajo vsa nezaželene stranske učinke. Nekatera so še posebej agresivna do imunskega sistema organizma.

Energoterapija Bioquantum je izjemno učinkovita alternativna metoda za popolno odpravo vnetnih procesov (brez uporabe medikamentov in brez nezaželenih stranskih učinkov).

vnetje

Skoraj vsak od nas se je že soočal z bolečimi oteklinami zaradi padcev, zvinov gležnjev, udarcev v koleno, ramo ali komolec, itd. – pravzaprav je šlo za vnetje in kar nekaj časa ste čakali, da vam je bilo bolje. Energoterapevti se problema lotimo celostno. S svojim delovanjem najprej uravnamo človekovo energijsko koherentno polje in posredno vplivamo na delovanje imunskega sistema, saj je od njegove moči odvisno, kako hitro se bo vnetni proces umaknil oziroma izginil.

Vsako vnetje v organizmu se v človekovem koherentnem polju manifestira kot višek energijskega potenciala, ki ga energoterapevti s posebnimi tehnikami odstranimo. Pri lažjih vnetjih so rezultati energoterapije zelo hitri. Pacient že po nekaj minutah občuti olajšanje. Če pa je vnetje hujše ali obsežnejše, je za popolno sanacijo vnetja potrebno energoterapijo izvajati v več serijah z vmesnimi 10-14 dnevnimi presledki. To velja tudi za kronična vnetja, ko izboljšanje vnetnega stanje dosežemo postopoma. Energijski postopek za odpravo vnetja ponavljamo, dokler ne dosežemo optimalnega rezultata. Koliko energoterapij bo potrebno za popolno sanacijo vnetnega procesa, je odvisno od psiho-fizičnega in energetskega stanja pacienta ter zmožnosti delovanja njegovega imunskega sistema.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.