Pljučne bolezni

Pljučne bolezni prizadenejo pljuča in dihalne poti. Z vdihavanjem zraka vdihnemo tudi veliko količino mikroorganizmov (bakterij, virusov), ki ob zmanjšani imunski odpornosti povzročijo okužbe dihal. Zelo pogosta pljučna bolezen je akutni bronhitis, ki ga prepoznamo po hudem kašlju in visoki temperaturi. Za kronični bronhitis je lahko krivo dolgotrajno kajenje ali pa dolgotrajna izpostavljenost onesnaženemu zraku. Med pogostimi pljučnimi boleznimi je še astma. Še bolj nevarna pljučna bolezen je pljučnica (bakterijska ali virusna), za katero še vedno umre mnogo bolnikov. Tudi tuberkuloza še ni odšla iz našega življenja. Zelo pogosta je kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB), ki se pri treh četrtinah bolnikov manifestira kot bronhitis, pri ostalih pa kot emfizem pljuč, ko gre za trajno nepovratno zmanjšanje pljučne funkcije. KOPB je lahko blaga, zmerna, težka ali zelo težka. Napredovala KOPB zaradi deformacij žilja obremenjuje desno stran srca, ki sčasoma začne popuščati, kar se manifestira kot otekanje nog okoli gležnjev in goleni. V najtežjih primerih mora bolnik na trajno zdravljenje s kisikom na domu.

Uradna medicina zdravi pljučne bolezni z zdravili (bronhodilatatorji), ki bolnikom ob vdihavanju širijo dihalne poti, nekaterim bolnikom predpisujejo tudi protivnetna zdravila (kortikosteroide), ob virusnih ali bakterijskih okužbah pa še antibiotike. Če generaliziramo, v eno skupino spadajo pljučnih bolezni, ki povzročajo zoženje dihalnih poti (KOPB, astma), pri boleznih, ki jih uvrščamo v drugo skupino, pa prihaja do okvare oziroma zabrazgotinjenja pljučnega tkiva in izgube funkcionalnosti (pljučnica, pljučni rak). Lahko gre tudi za pljučne težave, ki predstavljajo kombinacijo obojega.

Energoterapija Bioquantum je pri zdravljenju pljučnih boleznih izjemno učinkovita.

Energoterapevti induciramo koherentno polje, s katerim vplivamo na koherentno polje celic organa, ki je v disfunkciji. Z vibracijsko (informacijsko) uskladitvijo energijskega polja pljuč, sprožimo homeostatične procese, ki v pljučih vzbudijo mehanizme samoregulacije, celjenja in samozdravljenja. Glede na to, koliko so še ohranjene vitalne funkcije prizadetega organa, se revitalizira in vzpostavlja optimalno delovanje pljuč.

pljučna bolezenZdravljenje pljučne bolezni z energoterapijo poteka intenzivno in učinkuje tako zelo hitro, da že po prvi terapiji (po dvajsetih minutah) bolnik občuti bistveno izboljšanje; takoj lažje dihanje. V kri z vdihom prihaja občutno več kisika, kot pred pričetkom terapije. Pljuča so na energoterapijo izjemno odzivna. Z neposrednim bio-fotonskim obsevanjem dosežemo, da se pljučna funkcija že po prvi terapiji zares »vidno« popravi. Pri težji in težki KOPB se učinki energoterapije takoj pokažejo tudi pri izboljšani funkciji delovanja srčne mišice, kar opazimo tako, da pacientu že drugi tretji dan terapije otekline na gležnjih in golenih izginejo. V praksi smo nekajkrat doživeli, da so k nam prišli bolniki, ki jim je uradna medicina »obljubljala« zdravljenje z uporabo kisika na domu. Z energoterapijo se je pljučna funkcija toliko popravi, da kisik ni bil več potreben.

Energoterapija poteka štiri zaporedne dni, vsak dan 20-30 minut. Je neinvazivna, neboleča, prijetna in sproščajoča.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.