Ledvice

Ledvici sta za pest velika organa, ki čistita kri ter odstranjujeta odpadne snovi in odvečno tekočino. Če sta ledvici okvarjeni, je nujno zdravljenje. Simptomi odpovedovanja delovanja ledvic so: pogosta žeja in potreba po mokrenju, odvajanje majhnih količin seča, otekanje rok ali nog ali okrog oči, neprijeten okus v ustih in zadah po seču, dolgotrajna utrujenost ali težje dihanje, izguba teka, naraščanje krvnega tlaka, bleda in suha srbeča koža… Odpoved ledvic je lahko akutna ali kronična. Kronična odpoved je še posebej zahrbtna; simptomi se ne pokažejo, dokler ni okvara huda, pogosto nepopravljiva.

Z energoterapijo Bioquantum zelo učinkovito odpravljamo bolezni ledvic in težave pri njihovem delovanju!

bolezni-ledvicKako deluje energoterapija? Energoterapevt inducira biofotonsko plazmo, ki jo usmerja na koherentno energijsko polje obolelega organa (ledvic), s čemer sproži ekscitacijo in t.i. biološko resonanco ter vibracijsko uskladitev klientovega energijskega polja z izvorno vibracijo (energijsko stanje pred nastankom bolezni). Energijska uskladitev »sprovocira« imunski sistem, da je zopet sam sposoben adekvatno reagirati in v organizmu sproži naravni proces samoregulacije in vzpostavlja homeostazo, naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Energijski postopek vzpostavlja ravnovesje na energetskem, mentalnem, psihičnem in fizičnem nivoju. Rezultat terapije – v kolikor okvara ni bila prehuda (če so še ohranjene funkcije organa), se ledvice začnejo regenerirati in postopoma zopet začnejo normalno funkcionirati.

Dobre rezultate ozdravljanja dosegamo celo v določenih primerih, ko je uradna medicina primer označila kot nepopravljiv oziroma neozdravljiv. Ledvična funkcija se z energoterapijo lahko popravlja tudi pri bolnikih, ki so na dializi. Terapija je neboleča in brez nezaželenih stranskih posledic.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Dobre rezultate pri lajšanju in/ali odpravljanju zdravstvenih težav dosegamo tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.