Išijas

Išijas je ena najbolj neprijetnih težav. Bolečina pri išijasu se pojavi, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 in celo za njeno vnetje. Bolečina se razlega, iz predela hrbta ali kolka, ki izhaja iz ledvene hrbtenice in se nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna preko živca imenovanega išias (včasih se ta bolečina razširi čisto do stopala). Bolečina je ponavadi posledica napačno izvedenega giba, lahko je še hujša ob sedenju, pogosto gre za pekoč občutek ali mravljinčenje po nogi navzdol, za otrplost pri gibanju noge ali stopala, za ostro kljuvanje med vstajanjem. Bolečina je lahko intenzivna, zelo huda in izčrpavajoča, v lažji obliki pa samo moteča, dražeča, vendar s potencialom poslabšanja.

Če opazite oslabelost spodnjih okončin, otrplost stegen ali če ne morete nadzorovati mehurja in črevesja, nemudoma poiščite medicinsko pomoč.

Pri išijasu učinkovito odpravimo bolečino z energoterapijo Bioquantum.  

išijasEnergoterapevti induciramo biofotonsko plazmo s katero neposredno »obsevamo« hrbtenico na predelu, kjer je nastala energijska blokada (t.i. psihonoetski vozel). Zaradi nje je prišlo do disfunkcionalnosti hrbtenice (hernija), ki povzroča bolečino. Posebna psihokinetična tehnika nam omogoča, da kljub bolečinam lahko nežno upognemo hrbtenični del in vplivamo na medvretenčno ploščico, ki je zdrsnila v smeri poteka živcev in zaradi katere se pojavlja bolečina v križu in/ali bolečina v nogi. Z energijsko obdelavo dodatno pospešimo cirkulacijo in zmanjšamo prekomeren energetski potencial na mestih, kjer se pojavlja bolečina. Osebi, ki jo pestijo isiatične bolečine, je takoj bolje, vendar običajno prvi dan še ne popustijo popolnoma. Energoterapija poteka štiri zaporedne dni in vsak dan naredimo korak v smeri zmanjšanja bolečine. Ob koncu terapije ishiatična bolečina običajno že izgine. V nekaterih primerih je za popolno odpravo ishiatične bolečine energoterapijo treba čez štirinajst dni ponoviti.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

1939789_10201893185304305_2097209682_nK vam sem se priplazil po štirih, zdaj preskakujem ograje. Hvala vam! Veselje je 
dvojno, saj sem "bil" najbrž en največjih skeptikov.
Bor Markič

Izjava zdravljenega/ Išijas

 

 

Comments are closed.