Hemoroidi

Hemoroidi (zlata žila) so razširitev venskih žil (venskega ožilja) v predelu zadnjika. Poznamo zunanje hemoroide, če pa pride do venskih sprememb znotraj danke, tik pred njenim izhodom, pa govorimo o notranjih hemoroidih.

Hemoroidi nastanejo iz različnih vzrokov: premalo gibanja oziroma sedeče delo, hrana s premalo vlakninami, slaba prebava in težko odvajanje blata, pri ženskah se hemoroidi pogosto pojavijo med nosečnostjo oziroma po  porodu.

Ne glede na vzrok, pa so hemoroidi lahko resna težava. Človek, ki ima hemoroide, lahko zatipa venske “bule” ob zadnjiku, ki jih spremlja pekoča in zbadajoča bolečina, manjše ali večje krvavitve iz zadnjika, zdrs skozi zadnjično odprtino itd..

Pri blažjih oblikah hemoroidov si ljudje lahko sami (delno) pomagajo z brezhibno higieno, z mlačnimi kopelmi v katere namočijo blažilna sredstva (npr. kamilice), z mazili (npr. za nego otroške ritke) ipd.

Če je težava večja, uradna medicina predpisuje mazila in svečke, ki vsebujejo protivnetna sredstva in lokalne anestetike proti bolečinam, ki pa težave ne odpravljajo (samo blažijo), in ob dolgotrajni uporabi imajo ta sredstva tudi nezaželene stranske učinke – tanjšajo in sušijo kožo na mestu uporabe ter povzročajo (nevzdržno) srbečico v predelu zadnjika. Hemoroide zdravijo tudi s kemičnimi pripravki, ki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene. Posamezne izpostavljene vene lahko tudi stisnejo (zazankajo) s posebnimi zankami, da hemoroidi odmrejo in odpadejo.

Če pa pride do napredovale oblike hemoroidov, uradna medicina to težavo zdravi operativno.

Kaj pa alternativne metode?

!!! Energoterapija Bioquantum je IZJEMNO USPEŠNA PRI ODPRAVI HEMOROIDOV!

Klient s hemoroidi med izvajanje energoterapije sedi ali stoji, ves čas je oblečen in obut. Hemoroide odpravimo brez fizičnega dotika na »problematičnem« delu telesa, izključno z energijskim delovanjem.

Energoterapevt izvaja kvantno-holistični postopek, ki nepoučenemu daje videz magijske prakse. V resnici pa z emitiranjem bio-fotonske plazme, ki jo usmerja na »problematično« mesto, povzroči bioresonančno reakcijo, ki v organizmu sproži procese samoregulacije in ponovno vzpostavi homeostazo – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma, da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira. Energijski poseg (energoterapija) vodi v popoln umik ven v svojo naravno lego, kakršno so imele pred nastankom hemoroidov.

Celo ljudem, ki so že naročeni na operacijo hemoroidov, priporočamo, da predhodno, v času čakalne dobe, poskusijo odpraviti svojo težavo z energoterapijo Bioquantum. Izkušnje namreč kažejo, da v ogromnem odstotku operacija sploh ni več potrebna. Energoterapija Bioquantum je pri odpravljanju težav s hemoroidi tako uspešna (neinvazivno, brez dotika, samo z energijsko obdelavo), da jo vsem priporočamo kot PRVO IZBIRO.

Za optimalen rezultat je energoterapijo včasih potrebno ponoviti (v razmaku od štirinajst dni do enega meseca).

Dobre rezultate pri odpravljanju težav s hemoroidi dosegamo tudi na daljavo,  z uporabo tehnik in procedur kvantne teleportacije.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnjiVabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

 

Comments are closed.