Povabilo na energoterapijo BIOQUANTUM

Imate zdravstvene težave, ste pod stresom in vsakodnevni pritiski, morda jemljete zdravila, pa vseeno ni dobro, vas pestijo kronične težave… ste poskusili že “skoraj” vse?

Z energoterapijo Bioquantum vam bomo olajšali in/ali odpravili vaše zdravstvene težave (bolezni, poškodbe, bolečine, stiske). Energoterapija daje izjemno dobre rezultate tudi pri boleznih, ki uradno veljajo za neozdravljive. Učinkovita je tudi pri odpravi vseh vrst (kroničnih) bolečin, pri lajšanju stisk, priporočljiva je za pospešeno celjenje ran in poškodb (tudi za vsa po-operativna stanja), v veliko pomoč je bolnikom, ki so na kemoterapiji… Čudežev seveda ni, so pa izjemni rezultati.

Energoterapija se izvaja tudi preventivno,  ob slabšem počutju, ob napornih in stresnih dogodkih… pred sezonskimi alergijami, za dvig imunskega sistema in »energeniziranje« človekovega biopolja.

Energoterapije Bioquantum izredno uspešno izvajamo tudi NA DALJAVO – praktična izkušnja in rezultati odpravijo vse dvome.

Kako poteka energoterapija v živo? Zdravilec z rokami vstopi v biopolje pacienta in izvaja kodirane energijske tehnike. Med izvajanjem pacient lahko občuti različne zaznave – prijetno toploto, včasih vročino ali mraz, mravljinčenje v rokah in/ali nogah, energijsko vlečenje na nos ali vznak, nekakšno notranje valovanje ali vetrenje, rahlo nestabilnost v stoječem položaju, lahko pride do nehotenih gibov, nekaterim osebam gre na jok in podobno… pri vsakem človeku različno. Pacient sedi ali stoji in je ves čas oblečen in obut. Važno je, da je psihofizično sproščen.

Energoterapija Bioquantum je neboleča, sproščujoča, prijetna… in izjemno učinkovita. Vse besede o učinkovitosti energoterapije  pa so odveč. Edino, kar človeka zares prepriča, je njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite.

Vodimo statistiko o učinkovitosti energoterapije Bioquantum in o zadovoljstvu strank. Več kot 90% klientov po končani terapiji odgovarja (vprašalnik), da se jim je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo.

Pričakujejo vas terapevti skupine Bioquantum, ki delujejo pod okriljem mojstra Karla Kodele. Pri svojem delu ohranjajo in negujejo zdravilska znanja pridobljena v dolgoletni praksi na podlagi tradicionalnih, alternativnih in komplementarnih praks iz različnih koncev sveta.

Energoterapija BIOQUANTUM je univerzalna holistična energetska metoda za lajšanje in/ali popolno odpravo zdravstvenih težav. Naštejmo le nekatere bolezni in bolezenska stanja, pri katerih z energoterapijo dosegamo dobre rezultate:

TERMINI ENERGOTERAPIJ (ponedeljek-četrtek):

NAROČANJE NA ENERGOTERAPIJO:

p.s.

Energoterapija Bioquantum se lahko izvaja tudi  kot storitev BQ Manager, ali kot storitev BQ Health Warranty… Za dodatne ali podrobnejše  informacije nas pokličite na mobilni telefon 041 636 532 ali nam pišite na info@bioquantum.si.

p.p.s.

Energoterapije izvajamo tudi  za živali.

Comments are closed.