Neplodnost

Neplodnost je problem, s katerim se srečuje vse večji odstotek populacije. Zares številni so pari v rodni dobi, ki se v današnjem času srečujejo s težavami z zanositvijo. Vzroki za neplodnost so različni, ugotavljajo se pri ženski (ženska neplodnost), pri moškemu (moška neplodnost) ali pri obeh.

Pri ženskah za neplodnost uradna medicina v osemdesetih odstotkih vseh vzrokov prepoznava tri poglavitne in v dvajsetih odstotkih še ostale vzroke:

  • Pri prvem vzroku za neplodnost gre za motnje ovulacije. Sem prišteva sindrom policističnih jajčnikov ter prekomerno telesno težo.
  • Drugi vzrok je endometrioza, ko tkivo, ki v normalnem stanju tvori notranjo plast maternice, raste tudi izven maternične votline.
  • Tretji vzrok je tuboperitonealni – z neprehodnimi jajcevodi.
  • Med ostale vzroke štejejo: spolno prenosljive bolezni, sistemske bolezni (diabetes in obolenja ščitnice), miome, razvojne nepravilnosti maternice, starost, itd.

Pri moškem se neplodnost kaže v slabi kvaliteti semena, ki jo lahko povzročajo genetske motnje, poškodbe, vnetja, motnje v spuščanju moda, po operativnih posegih in nekaterih vrstah zdravljenja (predvsem maligne bolezni), ki lahko povzročijo spremembe v kvaliteti semena.

Naj takoj poudarimo: Energoterapija Bioquantum je pri odpravljanju težav z neplodnostjo učinkovita v zelo visokem odstotku. Če upoštevamo dejstvo, da se na energoterapijo obrnejo »neplodni« pari šele, ko so poizkusili že vse druge možnosti, imajo rezultati še toliko večjo težo.

Iz našega energoterapevtskega zornega kota gledanja, uradna medicina ne upošteva »energijskega« dejavnika in njegovega vpliva na organizem (tega enostavno ni v njihovi doktrini). Ta »energijski« dejavnik v primeru neplodnosti igra ključno vlogo in izjemno močno vpliva na možnost zanositve. V mnogih primerih gre za energijsko neravnovesje v področju reproduktivnih organov (na kvantnem nivoju koherentnega polja celic), ali pa gre za t.i. psihonoetske blokade v energijskih pretokih ter motnje v energijski komunikaciji na različnih, a med seboj zelo povezanih področjih (trebuh-srce-glava). Energijska neravnovesja so neposredno povezana z nepravilnim delovanjem žlez z notranjim izločanjem. Še posebej stresno občutljiva je ščitnica – na srečo je zelo pozitivno odzivna tudi na energoterapijo Bioquantum.

Da je ta »neznani« energijski dejavnik, ki ga uradna medicinska doktrina ne upošteva, zares ključen, nam dokazuje terapevtska praksa, saj prav z energijsko »obdelavo« uspemo pomagati mnogim parom, da pride do naravne zanositve, prej pa so se leta in leta neuspešno mučili z uradnimi metodami.

neplodnostKako poteka energoterapija? Energoterapevti induciramo biofotonsko plazmo, ki jo usmerjamo v klientovo koherentno polje, še posebej v energijsko podhranjene ali destabilizirane predele organizma. Z energijskim postopkom dosežemo vibracijsko uskladitev z izvorno vibracijo, kar v organizmu sproži procese samoregulacije, ki vzpostavljajo homeostazo in optimalno delovanje reproduktivnih organov. Težava z neplodnostjo se razreši v zelo visokem odstotku (običajno že po dveh ali treh ciklusih energoterapij).

Opomba: Energoterapija za odpravo neplodnosti se vedno izvaja na obeh (na moškem in na ženski), na paru, ne samo na enem od obeh. Energoterapija je neinvazivna, neboleča, sproščajoča, celo prijetna in brez vsakršnih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni, 20-30 minut na dan.

Žalostno dejstvo je, da večina parov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.