Bolezni oči

Oči so ogledalo duše. Zdravje oči in ohranjanje »očesne vitalnosti« je za vsakogar izjemnega pomena, odvisno pa je od mnogih med seboj prepletenih dejavnikov.

Skozi oči je že z najpreprostejšim pregledom možno prepoznati mnoga bolezenska stanja, npr.: glavkom, sivo mreno, degeneracijo rumene pege – makule, odstop mrežnice…. Skozi oči je možno videti tudi druge bolezni – npr.: krvni tlak, bolezni jeter, povišan holesterol, sladkorno bolezen… Na očeh se lahko odraža bolezen ščitnice. Na nepravilno delovanje ščitnice lahko pomislimo, če ima pacient izbuljene oči (Gravesova bolezen).

Oči so v sodobnem času še dodatno obremenjene zaradi pretirane rabe računalnikov in dolgotrajnega gledanja na blizu. Umetna svetloba, ki seva iz ekranov, je za oči neprijazna. Posledica so: utrujenost oči, pekoče oči, zamegljen vid, ščemenje, suhe oči itd. Te težave so še bolj pogoste pri ljudeh, ki uporabljajo kontaktne leče (njihove oči so dodatno izpostavljene infekcijam). Če očesno ščemenje in pekočino spremljajo še kihanje, nahod, vnetje sinusov ali kašelj, je temu najverjetneje vzrok alergija.

Ljudje problemov z očmi včasih niti ne znajo dobro opisati. Na primer, opišejo motnjo vida, ko se v vidnem polju pojavijo pike ali črte, vidno polje pa se megli in utripa. Take težave običajno izginejo same, brez zdravljenja. Če ne, pa so potrebne dodatne preiskave.

Bolezni-oci

Če pacient toži, da ima meglen, nejasen vid je lahko posledica drastičnega nihanja sladkorja v krvi. Pri sladkornih bolnikih se zamegljen vid pojavi zaradi razširjenih žilic v očeh, ki pogosto počijo in zakrvavijo. Na mrežnici lahko nastanejo majhne otekline ali celo brazgotine, kar vodi v propadanje mrežnice, rezultat pa je meglen, nejasen vid. Zato morajo sladkorni bolniki ne le nenehno paziti na krvni sladkor, temveč tudi na zdravje svojih oči. Diabetes na žalost poleg številnih drugih kroničnih zapletov lahko prizadene tudi oči.

Včasih je za težave z očmi kriv močno povečan krvi tlak. Kapilare se celo trgajo, v mrežnici se pokažejo tipične drobne kapilare neobičajnih oblik (vozlanje očesnih kapilar).

Težava, ki se pri ljudeh vse pogosteje pojavlja, so suhe oči in oči občutljive na svetlobo. Uradna medicina suhost očesne veznice in roženice imenuje Sjogrensov sindrom in jo prišteva med kronične avtoimune bolezni. Vzrok za nastanek bolezni ni poznan. Gre za disfunkcijo v delovanju imunskega sistema, ki začne uničevati lastne vlažilne žleze. Težava se pogosto razširi tudi na nosno votlino, usta, grlo, na nožnico, kar je še huje, pa se v četrtini bolnikov izrazi še zunajžlezno (na živčevju, koži, ledvicah in mišicah. Bolezen se pogosto pojavlja v kombinaciji z nekaterimi drugimi avtoimunskimi boleznimi (revmatoidni artritis, lupus). Težava ni življenjsko nevarna, je pa zelo neprijetna. Bolnik simptome lajša z umetnimi solzami. Uradna medicina to bolezen prišteva med kronične in neozdravljive bolezni.

Kaj pa na tem področju lahko naredi alternativa?

Energoterapija Bioquantum (vibracijsko-resonančna terapija) je univerzalno uporabna in aplikativna za sanacijo in odpravo problemov z očmi, ne glede na to, kakšna je očesna disfunkcionalnost.

Energoterapevt s posebnim kvantno-holističnim postopkom inducira biofotonsko plazmo, s katero obseva destabilizirano koherentno polje v območju oči. Energijska procedura pri klientu povzroči biološko resonanco, kar v celicah oči sproži proces samoregulacije. Vzpostavlja se homeostaza – naravno stanje in imanentno sposobnost organizma,  da se sam regenerira, zdravi, celi in revitalizira.

Energoterapija Bioquantum vzpodbudi regeneracijo in revitalizacijo očesnih funkcij. V nekaterih primerih je energoterapijo za oči potrebno večkrat ponoviti (v razmaku štirinajst dni), da dosežemo optimalen rezultat.

Energoterapija za oči vpliva tudi na korekcijo dioptrije. Dioptrija se v štiridnevnem ciklusu terapij občutno popravi, vendar bi moral klient takoj po terapiji zamenjati očala in jih nadomestiti z manj »močnimi«, npr. s starejšimi očali, ki jih je nosili preden se mu je dioptrija spet dodatno poslabšala. Če očal takoj po terapiji ne zamenja, se oči zopet prilagodijo na obstoječo dioptrijo in ves trud je bil zaman.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Dobre rezultate dosegamo tudi na daljavo (z uporabo procedur t.i. kvantne teleportacije), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

Comments are closed.