Preizkusite bioterapijo

Preizkusite bioterapijo – pokličite nas na telefon 041 636 532 ali nam pišite na e-poštni naslov:info@bioquantum.si, ali pa izpolnite naročilo na tej spletni strani.

Vodimo statistiko o učinkovitosti bioterapije in o zadovoljstvu strank, ki jo izvaja mednarodno uveljavljena skupina Bioquantum (link na naše delo). Več kot 90% udeležencev skupinskih bioterapij po končani bioterapiji odgovarja (vprašalnik), da se jim je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo.

Preizkusite bioterapijo: Zdravilec s holistično metodo vstopi v biopolje pacienta. Med izvajanjem bioterapije pacient lahko občuti različne zaznave. prijetno toploto, včasih vročino ali mraz, mravljinčenje v rokah in/ali nogah, energijsko vlečenje na nos ali vznak, nekakšno notranje valovanje ali vetrenje, rahlo nestabilnost v stoječem položaju, lahko pride do nehotenih gibov, nekaterim osebam gre na jok in podobno… pri vsakem človeku različno. Pacient sedi ali stoji in je ves čas oblečen in obut.

Z bioterapijo, ki jo izvajajo bioterapevti skupine Bioquantum, boste odpravili ali vsaj bistveno omilili vaše zdravstvene težave, bolečine ali stiske.

Preizkusite bioterapijo – bioterapija je neboleča, sproščujoča, prijetna… in izjemno učinkovita. Vse besede o učinkovitosti bioterapije pa so odveč. Besede človeka ne prepričajo. Edino, kar človeka zares prepriča, je njegova lastna izkušnja… pridobite si jo.

NAROČAM SE NA BIOTERAPIJO

Comments are closed.