Vaginalno vnetje

Znaki, ko gre za blažje ali hujše vaginalno vnetje, so suhost vagine, neprijetno srbenje, pordelost kože na in v intimnem področju, otekla koža in povečan izcedek. Najpogosteje povzroča vaginalno vnetje glivica Candida albicans, ki prizadene okrog tri četrtine žensk v rodni dobi. Vaginalno vnetje se pojavi, če vaginalna flora, ki predstavlja prvo obrambno linijo pred nezaželenimi bakterijami, virusi in drugimi patogeni, ni več zdrava. Na tem področju je hkrati »poškodovano« energijsko polje (bioplazma), ki funkcionalno predstavlja energijski ščit proti, bakterijam, glivicam, virusom in drugim patogenom. V primeru, da se vaginalno naravno okolje poruši in se razmnožijo škodljivi mikroorganizmi, se pojavi vnetje zunanjih in notranjih ženskih spolovil. Razlogi za porušenje ravnovesja (in zato vaginalnega vnetja) so lahko zelo različni, vsi pa predstavljajo psihičen ali fizičen stres: npr. jemanja zdravil predstavlja stres za organizem… npr. antibiotiki nižajo število mlečnokislinskih bakterij v nožnici, jemanje kontracepcijskih sredstev je močan poseg v hormonsko ravnovesje organizma, kortikosteroidi so izjemno škodljivi… vse to lahko povzroči padec oziroma destabilizacijo imunskega sistema, kar se takoj izrazi tudi na vaginalni flori. Med dražilce vaginalne flore bi lahko prišteli še agresivna in odišavljena kozmetična sredstva, vložke, robčke. Škoduje tudi »prekomerno umivanje« (spiranje) notranjosti intimnega področja, seveda pa na vaginalno neravnovesje (vnetje, beli tok…) vplivajo tudi čustveni dejavniki in psihični stres.

Vaginalno vnetje se v blažji obliki kaže s srbenjem, rdečico in belim izcedkom. Pogoste pa so težave v zapleteni obliki, ki se prav tako kažejo s srbenjem, le da je hujše, s pordelo kožo ter ranicami na sluznici. Take vrste vaginalno vnetje povzročata glivici: Candida tropicalis ali pa Candida glabrata. Med zapletene oblike vaginalnih vnetij se (zaradi specifik) uvrščajo tudi vaginalna vnetja pri sladkornih bolnicah, nosečnicah in ženskah z določenimi kroničnimi boleznimi.

Uradna medicina vaginalno vnetje zdravi z antimikotičnimi pripravki v obliki vaginalnih krem, tablet, gelov in globul. Pogosto pa so te rešitve le začasne, saj ne odpravljajo vzrokov za nastanek vaginalnih težav, ki se pogosto ponavljajo mesece in tudi leta. za vaginalno vnetje ne pomagajo, močan poseg v hormonsko ravnovesje organizma

Pri vaginalnem vnetju IZJEMNO UČINKOVITO POMAGA energoterapija Bioquantum.

Energoterapija Bioquantum je pri odpravljanju vaginalnih vnetjih tako izjemno učinkovita, ker se problema loteva pri vzrokih, ki predstavljajo močan poseg v hormonsko ravnovesje organizma. Rezultat stresa je padec imunskega sistema. Vsi zgoraj našteti stresni dejavniki (kamor spadajo tudi zdravila in drugi medikamenti) se vzporedno odražajo na energetskem nivoju organizma, na koherentnem polju bolnice, v energijskem neravnovesju.

Z-energoterapijo-odlicno-zdravimo-vaginalno-vnetjeEnergoterapija Bioquantum se ukvarja tako z enostavnimi, kot z zapletenimi oblikami ginekoloških problemov. Če se vam vaginalno vnetje ponavlja ali traja več mesecev (tudi let), je skrajni čas, da se obrnete na energoterapijo, ki ponudi hitre in učinkovite rešitve. Energoterapevti inducirajo koherentno polje, s katerim na kvantnem nivoju delujejo na koherentno polje organizma, s čemer dosežejo optimizacijo delovanja imunskega sistema. Energoterapevti s t.i. energetsko plazmo (bio-fotoni) obsevajo organe in tkiva v intimnem predelu, kar sproži homeostatične procese samoregulacije, revitalizacije, celjenja in (samo)zdravljenja. Rezultati so odlični.

Energoterapija poteka štiri zaporedne dni in nima nikakršnih stranskih učinkov. V procesu ozdravitve vaginalnega vnetja bolnica ne občuti bolečin ali drugih neprijetnih občutkov. Postopek »zdravljenja« je neboleč (brez fizičnega dotika) in poteka v prijetnem okolju izkušenih zdravilcev.

Žalostno dejstvo je, da večina bolnikov pride k energoterapevtu šele, ko so poskusili vse druge (neuspešne) možnosti. To nam govori, da so ljudje slabo obveščeni o učinkovitosti energijske terapije.

Z energoterapijo Bioquantum dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (kvantna teleportacija), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.
Naročite se

Comments are closed.