Bolečine v križu

Bolečina v križu je nadloga, ki vsaj enkrat v življenju prizadene skoraj vsakega človeka.

Imate tudi vi bolečine v križu in vam že dalj časa nič zares ne pomaga? Ste obiskali osebnega zdravnika, a razen zdravil proti bolečinam, nič. Morda so tudi rentgenske preiskave pokazale, da je z vami vse v redu, vas pa vseeno pestijo bolečine v križu. In po vseh protibolečinskih zdravilih, ki ste jih zaužili, je vaše stanje skorajda tako kot je bilo pred dnevi, tedni, meseci – vi še vedno čutite bolečine v križu! Nekateri imate bolečine v križu že več let. Včasih je tako hudo, da se komaj zravnate, sklanjanju pa se na moč izogibate. Pridejo dnevi, ko komaj hodite in noči, ko nič ne spite.

Z energoterapijo Bioquantum boste bolečinam v križu naredili konec! 

Bolecine-v-krizuDolgoletna terapevtska izkušnja kaže, da bolečine v križu v več kot 90% primerov popolnoma odpravimo (arhiv zadovoljnih strank). Podobne rezultate z energoterapijo Bioquantum dosegamo tudi pri išiasu. Bolečine se manifestirajo zaradi blokiranega energijskega pretoka v področju križa. Energetski vozel v spodnjem hrbtnem predelu ne dopušča nemotenega energijskega (informacijskega) pretoka. Pride do energijskega zastoj, ki se manifestira v križnem delu. Kopičenje (zastoj) energetskega potenciala se odraža v vedno večji in kontinuirani bolečini, ki se lahko prenaša tudi na druge dele telesa (velikokrat se bolečina razlega vzdolž po nogi ali po hrbtu). Potem, ko vam že leta uradna medicina ni mogla zares pomagati (razen z lajšanjem bolečin z medikamenti), se boste z energoterapijo Bioquantum že po prvem ciklu (štiri zaporedne dni po 15-30 minut) počutili kot prerojeni. Običajno pride do dramatičnega izboljšanja – bolečine v križu popolnoma izginejo. V nekaterih primerih je za dosego optimalnega rezultata energoterapijo (cikel štirih zaporednih dni) treba ponoviti.

Energoterapija Bioquantum je naravna alternativna in izjemno učinkovita metoda za odpravo bolečin v križu? Energoterapevti induciramo bio-fotonsko plazmo s katero obsevanjem klientovo koherentno polje v območju bolečine (lumbalni del hrbtenice). Nato s posebnimi tehnikami odstranimo energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavljamo energijsko ravnovesje na točki akutne bolečine. Rezultat energijskega posega v klientovo koherentno polje je odprava bolečine v križu. Čeprav ste doslej skorajda že obupali, sedaj komaj verjamete, in po zaključeni energoterapiji se sprašujete, kako je to mogoče? Ni pomembno. Pomembno je samo eno – bolečine v križu so izginile!

Z energoterapijo Bioquantum, dosegamo navdihujoče rezultate tudi na daljavo (z uporabo procedur t.i. kvantne teleportacije), brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom.

Vse besede o učinkovitosti energoterapije Bioquantum pa so odveč. Človek verjame samo svoji lastni izkušnji. Vabimo vas, da si jo pridobite…

Lahko nas pokličete na mob. 041 636 532, na mob. 031 494 620, lahko nam pišete na info@bioquantum.si ali pa nas kontaktirajte preko gumba za »Naročilo«.

Naročite se

 

Comments are closed.