Bioterapija

Bioterapija je holističen energijski postopek za povrnitev in ohranjanje zdravja, s katerim v organizmu vzpostavljamo energijsko ravnovesje. S tem zdravilskim postopkom v obolelem organizmu sprožimo naraven proces samozdravljenja. Revitalizacijska sposobnost organizma se izjemno poveča.

Imate zdravstvene težave, vas boli, ste v stiski?

Bioterapija-obravnava-cloveka-z-vidika-njegovega-energijskega-stanjaBioterapija obravnava človeka z vidika njegovega energijskega stanja. Če je energijsko ravnovesje porušeno, se le-to odraža na fizičnem telesu. Prav v tem energijskem stanju (stanju biopolja, aure) so skriti razlogi za bolezni in zdravstvene težave. Ko je človek pod stresom, mu energija uhaja iz biopolja (aure), kot bi energijsko krvavel, energijski manjko ali energijsko neravnovesje pa se pri človeku pokaže kot bolezen, bolečina ali stiska.

Bioterapija je metoda z natančno izdelanimi terapevtskimi tehnikami, ki temelji na holistični paradigmi. Z njimi na naraven način polnimo in uravnovešamo človekovo biopolje, zagotavljamo dovolj visok nivo energije in vzpostavljamo energijsko homeostazo. S tem direktno vplivamo na procese v organizmu, ki človeku takoj začnejo vračati občutek ugodja in boljšega počutja.

Bioterapija učinkovito pomaga pri vseh vrstah bolezni, stisk in bolečin, tudi pri najtežjih, dolgoletno zastaranih in kroničnih boleznih in tudi pri takih, ki uradno veljajo za neozdravljive. Učinkovita je pri odpravljanju in lajšanju vseh vrst bolečin (tudi trdovratnih in kroničnih), izboljša procese zdravljenja pri saniranju poškodb, ran, zlomov, priporočljiva je za vsa po-operativna stanja, nenadomestljivo pomaga bolnikom, ki so na kemoterapiji…

Bioterapija se lahko izvaja tudi preventivno, za energiziranje človekovega biopolja in dvig imunskega sistema (npr. sezonsko pred alergijami, ob slabšem počutju, ob napornih in stresnih dogodkih…).

Bioterapija je neboleča, sproščujoča, prijetna in izjemno učinkovita. Vse besede o učinkovitosti bioterapije pa so odveč. Besede človeka ne prepričajo. Edino, kar človeka zares prepriča, je lastna izkušnja… pridobite si jo.

izjave zdravljenih

Bioterapija poteka štiri zaporedne dni, vsak dan ob istem času. Pacient pride v ordinacijo ob naročeni uri, sedi v skupini, kjer se umiri in pripravi. Med izvajanjem bioterapije je oblečen in obut, dobro je, da je sproščen in da se mu nikamor ne mudi. Obravnava je individualna, do 20 minut na dan (skupinska bioterapija).

Skupinska bioterapija se lahko organizira tudi izven stalne domicilne ordinacije, na lokaciji naročnika – npr. za društva bolnikov, za domove starostnikov, za specializirane klinike… edini pogoj je, da je v takih primerih naročeno najmanj 15 ljudi.

Če je pacient nepokreten oziroma če fizični premik zaradi stanja pacienta v »ordinacijo« k bioterapevtu ni mogoč, se bioterapija lahko izvaja tudi na domu (bioterapija na domu).

Če pacient zaradi svojega družbenega položaja (medijsko znana osebnost, politik, gospodarstvenik, športnik, zdravnik …), ali iz kakršnegakoli drugega osebnega razloga, ne želi svojo težavo reševati v dvorani ob prisotnosti drugih pacientov, se bioterapija lahko izvaja tudi anonimno (anonimna bioterapija).

Narava sveta je holistična. Tudi metoda in tehnike delovanja na bolezni in na človeka temeljijo na holistični paradigmi, zato se bioterapija lahko izjemno učinkovito izvaja tudi na daljavo, brez fizične prisotnosti pacienta (bioterapija na daljavo).

 

Kako poteka bioterapija?

PacienBioterapija-je-neboleca-sproscujoca-prijetna-in-izjemno-ucinkovitat bioterapevtu na kratko opiše ali pokaže svoj problem. Bioterapija se prične. Zdravilec v skladu z opisom oziroma diagnozo vstopi v biopolje pacienta (več o tem…), s holističnim postopkom ogreje energijske točke, ki so povezane z delovanjem imunskega sistema, vzpostavlja energijsko ravnovesje in kot po čudežu v organizmu sproži procese samozdravljenja in revitalizacije. Čudežev seveda ni, obstajajo pa vrhunski rezultati. Za odpravo nekaterih težav je dovolj, da se vidimo enkrat (štiri dni), za nekatere težave pa je potrebna vztrajnost in ponavljanje več sklopov terapij. Ozdravitev ali vsaj bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja, je proces, ki traja od štirih dni pa do nekaj mesecev, odvisno za kakšno težavo gre. O tem, koliko terapij bo potrebnih za popolno ozdravitev oziroma za dosego optimalnega rezultata, se boste posvetovali z bioterapevtom.

Bioterapija je neboleča, sproščujoča, prijetna… in izjemno učinkovita (več o tem…).

 

Izberite sebi primerno bioterapijo

  • Skupinska bioterapija se izvaja z vsakim posameznikom individualno, la da je ob izvajanju bioterapij v prostoru prisotna skupina ljudi, ki se pripravljajo in čakajo na vrsto. To terapijo izvajamo s 50% popustom.
  • Bioterapija na domu se izvaja za osebe, ki se zaradi nepokretnosti, ali drugih zdravstvenih problemov ne morejo udeležiti skupinske terapije. Bioterapija na domu je na voljo v Ljubljani, Kranju, Radovljici in ožji okolici. Popustov ni.
  • Anonimna bioterapija je za osebe, ki se ne želijo udeležiti terapije v skupini. Izvajamo jo na posebno željo, po celi Sloveniji, zaračunava se dvojno.
  • Bioterapija na daljavo se izvaja v primeru, ko je oseba, ki ima zdravstven problem, preveč oddaljena od lokacije izvajanja bioterapij (oddaljenost za izvajanje bioterapije ni pomembna, lahko je na drugem koncu sveta…).
Naročite se

Comments are closed.